Basis IGZ Opa en kind handinhand versie 007

STICHTING IGZ+  | VOOR ZORGCONSUMENTEN VAN ALLE GENERATIESDOE DE TEST
Wat is stichting IGZ+ eigenlijk? IGZ+ staat voor Integrale Gezondheidszorg Plus1. De Gezondheidszorg is al meer dan 100 jaar gescheiden in een lichamelijke (fysieke) gezondheidszorg en een geestelijke (mentale) gezondheidszorg (GGZ). Daarnaast kent Nederland nog tientallen andere vormen van zorg. Er is één probleem: deze zorgorganisaties werken nauwelijks of niet samen. 

Tijd voor een andere en betere weg binnen de gezondheidszorg. Te beginnen met deze campagne voor zorgconsumenten (én zorgverleners!) van alle generaties.
Banner IGZ voor alle generaties nummer 1 versie 1IGZ+ CAMPAGNE
VOORKOM  S T R E S S  THUIS EN OP HET WERK | CHECK JE VITALITEIT

De campagne heeft als doel mensen (zorgconsumenten) bewust te maken van het feit dat hun gezondheid door 3 verschillende (hoofd-)factoren wordt beïnvloed en dat zorgconsumenten zelf actie kunnen ondernemen hun gezondheid of vitaliteit te behouden of te verbeteren. Vandaar de gratis IGZ+ TEST, waarin onderstaande hoofdfactoren zijn verwerkt. 

  • Mentale gezondheid         
  • Fysieke gezondheid
  • Invloed van de omgeving(sfactoren)

Of jij wel of geen actie onderneemt naar aanleiding van het  resultaat van deze test is uiteraard aan jou, tenslotte heb jij de regie.
 

Integrale Gezondheidszorg Plus | het één kan niet worden gezien zonder het ander.
klik voor meer informatie:   
                                       Knop 001 Mentaal         Knop 001 FYSIEK         Knop 001 Omgeving


Op deze site lees je meer over deze specifieke factoren (Mentaal, Fysiek, Omgeving), die elkaar, zowel positief als negatief, beïnvloeden en dus ook jouw vitaliteit.

Klik op één van de oranje buttons voor meer specifieke campagne-informatie.

Los van het feit dat er te weinig wordt samengewerkt tussen de diverse zorgorganisaties, vindt stichting IGZ+ dat de definities bijgesteld behoren te worden. De 3 belangrijkste staan hieronder.Banner IGZ voor alle generaties nummer 2 versie 2ZORGCONSUMENT
| DAT BEN JIJ
Iedere Nederlander is een consument en dus ook een zorgconsument. Vanaf geboorte (of zelfs daarvoor) tot onze dood hebben wij behoefte aan zorg. Naarmate wij ouder worden, hebben wij steeds meer zorg nodig. Wij worden gemiddeld steeds ouder, waardoor een groter beroep op de gezondheidszorg wordt gedaan. De gezondheidszorg is hier niet op berekend en wordt steeds duurder. Het kan anders: IGZ+!


Vitaliteit voor zorgconsumenten van alle generaties.
klik voor meer informatie: 

                                        Knop 001 0 18 JAAR           Knop 001 18 65 JAAR           Knop 001 65 PLUS

 
ZORGVERLENER | BINNEN IGZ+
Een zorgverlener volgens de definitie van IGZ+ is een professional, die op welke wijze dan ook zorg aanbiedt aan de zorgconsument. Dit kan fysieke of mentale zorg zijn, maar ook sociaal-maatschappelijke, op het gebied van welzijn, werk en financieel of juridisch. Tenslotte is er samenhang tussen al deze zorg. Eén zorg, één IGZ+ zorgverlener. Een ideale wereld?Banner IGZ voor alle generaties nummer 3 versie 3


Vitaliteit Groep Nederland verzorgt de opleiding tot Vitaliteit Expert. Lees meer over de Vitaliteit Expert:
klik voor meer informatie: 

Knop 001 Vitaliteit Expert

 
INTEGRALE GEZONDHEIDSZORG PLUS | VANAF VANDAAG
Na ruim 2500 jaar (Plato | Griekse wijsgeer) wordt het tijd dat gezondheidszorg weer als één wordt beschouwd. Plato zei het al: "lichaam en geest horen bij elkaar en zijn niet te scheiden". Stichting IGZ+ voegt hieraan de invloed van omgevingsfactoren toe. 

Dat omgevingsfactoren een grote rol spelen bij vitaliteit, kun je lezen via onze partner Vitaliteit Groep Nederland

1Stichting Orange Monday Foundation heeft de basis gelegd voor de filosofie, de campagne Check Je Vitaliteit en de petitie het Roer Moet OM in de Gezondheidszorg. Orange Monday geeft nu het stokje over aan stichting IGZ+ en Vitaliteit Groep Nederland.
Doe nu de gratis preventieve
IGZ+ TESTen meet je gezondheid/vitaliteit. Kom je in Oranje of Rood, neem dan contact op met één van onze Vitaliteit Experts uit jouw regio. Klik op onderstaand logo.A Button Doe de IGZ TEST basis 150p MET TEKST 002Mens sana in corpore sano
(Een gezonde geest in een gezond lichaam) Banner3 Partner Vitaliteit Groep de andere weg 001
Wilt u ook partner of sponsor worden van stichting IGZof van deze campagne, neem dan contact met ons op.