20190301 Je hoeft geen astronaut te zijn om Vitaliteit Expert te worden basis 006 DNR

VITALITEITFACTOR | DE BESTE INTAKE METHODE VOOR EEN PROFESSIONAL | DOE DE TESTEen Vitaliteit Expert is een (zelfstandig) professional, die werkzaam is in de zorgverlening (ggz, zorg en welzijn) of aanvullende  hulp- of dienstverlening (sociaal-maatschappelijk, juridisch of financieel), oftewel: Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+).

Tijdens de opleiding worden Vitaliteit Experts getraind in het berekenen van de Vitaliteitfactor van jou en/of jouw kind. Vitaliteit Experts kunnen bij iedereen, van jong tot oud(er), de Vitaliteitfactor (vitaliteit) berekenen en op meer dan één gebied adviseren en/of begeleiden. 


                                                                                                                   
Unieke samenwerking binnen gezondheidszorg
Het grote voordeel van een Vitaliteit Expert is dat hij of zij heeft geleerd om samen te werken met collega-professionals binnen IGZ+ en daarbuiten. Gezondheidsklachten zijn meer dan gezondheid alleen. De Vitaliteit Expert ziet dat en werkt samen met collega's aan jouw voorspoedige herstel. Het resultaat van de Vitaliteitfactor is in de meeste gevallen samenwerking.

Coördinatie en begeleiding
Ook wanneer een Vitaliteit Expert jou doorverwijst naar een collega (met een andere expertise), blijft hij of zij betrokken bij jou en/of jouw kind en coördineert tussen jou en de begeleiders/behandelaars. Jij hebt en houdt dus één aanspreekpunt: jouw Vitaliteit Expert.

Vitaliteit Groep Nederland biedt zelfstandige professionals binnen IGZ+ de mogelijkheid om de workshop Introductie IGZ+ te volgen. Een Vitaliteit Expert werkt graag met professionals die zij kennen en die door stichting IGZ+ zijn gecertificeerd. 
Een Vitaliteit Expert werkt altijd met de Vitaliteitfactor als uniek en universeel intake-instrument.Werkwijze Vitaliteitfactor (voor de zorgconsument)
De Vitaliteitfactor is een graadmeter, die aangeeft hoe het met de vitaliteit van jou of jouw kind is gesteld (uitgedrukt in een factor) op een groot aantal levensgebieden:
                                                                                             
MENTAAL     : psychische gezondheid, welzijn/welbevinden, zingeving 
FYSIEK           : lichamelijke gezondheid, beweging, voeding
OMGEVING  : werk/school, sociaal, financieel,  maatschappelijk, juridisch.

Door het doen van de gratis IGZ+ TESTJUNIOR, ADULT of SENIOR* krijg je een globale indicatie van jouw vitaliteit volgens de Vitaliteitfactor. Wil je meer weten over de Vitaliteitfactor, klik op onderstaande afbeelding of doe de test.20180901 Schema Vitaliteitfactor z w nieuw DEFWerkwijze Vitaliteitfactor (voor IGZ+ zorgverleners)
Om de Vitaliteitfactor te berekenen vult de zorgconsument een digitale vragenlijst in en heeft hij of zij (en/of haar/zijn kind) een vraaggesprek met een Vitaliteit Expert. De Vitaliteitfactor wordt weergegeven in een uitgebreid en overzichtelijk rapport, waarin tevens een advies is opgenomen. 


Wil jij goede zorg bieden, een aanspreekpunt zijn, een duidelijk weergave van de hulpvraag van de zorgconsument en een uitgebreid advies geven? Word dan Vitaliteit Expert. 

Vitaliteit Groep Nederland is het eerste kennis- en opleidingsinstituut binnen Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) en verzorgt opleidingen, workshops en lezingen. Ga voor meer informatie naar www.vitaliteitgroep.nl. Samen met Stichting IGZ+ is de Vitaliteit Groep initiatiefnemer van de campagne Check Je Vitaliteit.2 miljoen professionals binnen IGZ+
Vitaliteit Experts kunnen werkzaam zijn in meer dan 30  beroepsgroepen binnen IGZ+ (zie onderstaand overzicht). Van arts tot financieel adviseur, van coach tot psychiater, van logopedist tot mediator.

Wil jij (als zelfstandig professional) meer weten over de mogelijkheden om Vitaliteit Expert te worden, ga dan naar 
www.vitaliteitgroep.nl  voor informatie over de opleidingen en workshops.

Word ZZP-Partner of Vitaliteit Expert, de toekomst binnen gezondheidszorg nu al in jouw praktijk of organisatie.Opleidingen Vitaliteit Groep Nederland
Vitaliteit Groep Nederland richt zich op professionals (zelfstandig of in loondienst) die werkzaam zijn of willen zijn binnen IGZ+. Professionals die werken met mensen, werken met de Vitaliteitfactor: 

Advocaat Fysiotherapeut POH-GGz
Agoog Geestelijk verzorger Psychiater
Arts Jeugdwerker Psycholoog
Bewegingsdeskundige Jurist Re-integratie deskundige
Budgetcoach Logopedist Sociaal werker
Coach Maatschappelijk werker SPV'er
Counselor Mediator Therapeut 
Diëtist Orthomoleculair therapeut Trainer
Ervaringsdeskundige Orthopedagoog (generalist) Verpleegkundig Specialist
Financieel adviseur Vitaliteit Expert Voedingsdeskundige

De opleidingen zijn gericht op een grote doelgroep van zo'n 2 miljoen professionals (loondienst & zzp) die werkzaam zijn binnen meer dan 30 sectoren. Bovenstaand de beroepen waarbij de Vitaliteitfactor een ideaal intake-instrument is. Vitaliteit Groep Nederland verzorgt opleidingen, workshops en lezingen. Een maatwerkprogramma is mogelijk. Klik hier voor een overzicht.Vind hier onze Vitaliteit Experts in  Zuid NL |  Midden NL   Noord NL   Maak kennis met deze IGZ+ professionals.Nieuwsgierig geworden? 0 20190322 Logo IGZ gratis test arrow def

Lees verder op deze site of doe direct de gratis
IGZ+ TEST | 
JUNIOR, ADULT of SENIOR*
Klik op het logo van de IGZ+ TESTGezondheidsklachten: meer dan gezondheid alleen. 
JOUW GEZONDHEID, JOUW BELANG! 
Professionals die met mensen werken, werken met de Vitaliteitfactor (IGZ+)     
(klik op onderstaande afbeelding voor info)


0 20190321 Banner Opleiding Vitaliteit Expert andere sites 001
* De gratis IGZ+ TEST is een digitale vragenlijst, volstrekt anoniem en geeft een indicatie van jouw vitaliteit.  Jouw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan voor het vaststellen van jouw vitaliteit. Nieuw zijn de 3 versies, Junior 8-18 jaar, Adult 18-65 jaar en Senior 65 plus.