AB Vitaliteit Expert samenwerken omdat het kan Bordjes tekst 002A

Vitaliteit Expert
| omdat het resultaat van de Vitaliteitfactor samenwerking is |
doe de testEen Vitaliteit Expert is een (zelfstandige) professional, die werkzaam is in de zorgverlening (zorg, ggz en welzijn) of aanbullende  hulp- of dienstverlening (sociaal-maatschappelijk, juridishc of financieel), oftwel Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+). Tijdens de opleiding zijn Vitaliteit Experts getraind in het berekenen van de Vitaliteitfactor van jou en/of jouw kind. 

Vitaliteit Experts kunnen bij iedereen, van jong tot oud(er), de Vitaliteitfactor (vitaliteit) berekenen en op meer dan één gebied adviseren en/of begeleiden. Een Vitaliteit Expert heeft succesvol de opleiding afgerond.

                                                                                                                   
Unieke samenwerking binnen gezondheidszorg
Het grote voordeel van een Vitaliteit Expert heeft gevolgd is dat hij of zij heeft geleerd om samen te werken met collega professionals binnen IGZ+ en daarbuiten. Gezondheidsklachten zijn meer dan gezondheid alleen is de slogan van deze camapagne. De Vitaliteit Expert ziet dat en werkt samen met collega's aan de voorspoedig herstel van uw klachten. De resultaat van de Vitaliteitfactor is in de meeste gevallen samenwerking.


20180321 Tussenbanner Check Je Vitaliteit en VGNL basis 001Coordinatie en begeleiding
Ook wanneer een Vitaliteit Expert jou doorverwijst naar een collega (met een andere expertise), blijft hij of zij betrokken bij jou en/of jouw kind en coördineert tussen jou en de begeleiders/behandelaars. Jij hebt en houdt dus één aanspreekpunt: jouw Vitaliteit Expert.

Vitaliteit Groep Nederland biedt zelfstandige professionals binnen IGZ+ de mogelijkheid aan om de workshop ZZP-Partner te volgen. Een Vitaliteit Expert werkt graag met professionals die ze kennen en die door sticjhting IGZ+ worden gecertificeerd. 
Een Vitaliteit Expert werkt altijd met de Vitaliteitfactor als uniek en universeel intake-instrument.Werkwijze Vitaliteitfactor (voor de zorgconsument)
De Vitaliteitfactor is een graadmeter, die aangeeft hoe het met de vitaliteit van jou of jouw kind is gesteld (uitgedrukt in een factor) op een groot aantal levensgebieden:
                                                                                             
MENTAAL     : psychische gezondheid, welzijn/welbevinden, zingeving 
FYSIEK           : lichamelijke gezondheid, beweging, voeding
OMGEVING  : werk/school, sociaal, financieel,  maatschappelijk, juridisch.

Door het doen van de gratis IGZ+ TEST | JUNIOR, ADULT of SENIORkrijgt u een globale indicatie van uw vitaliteit volgens de Vitaliteitfactor. Wilt u meer weten over de Vitaliteitfactor, klik op bovenstaande afbeelding of doe de test.20180222 Schema Vitaliteitfactor VF0301Q defWerkwijze Vitaliteitfactor (voor IGZ+ zorgverleners)
Om de Vitaliteitfactor te berekenen vult de zorgconsument een digitale vragenlijst in en heeft hij of zij (en/of haar/zijn kind) een vraaggesprek met een Vitaliteit Expert. De Vitaliteitfactor wordt weergegeven in een uitgebreid en overzichtelijk rapport, waarin tevens een advies is opgenomen. 


Wil jij goede zorg bieden, één aanspreekpunt zijn, een duidelijk weergave van de hulpvraag van de zorgconsument en een uitgebreid advies geven? De Vitaliteit Expert is het antwoord op deze vragen. 

Vitaliteit Groep Nederland is het eerste kennis- en opleidingsinstituut binnen Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) en verzorgt opleidingen, workshops en lezingen. Ga voor meer informatie naar www.vitaliteitgroep.nl. Samen met Stichting IGZ+ is de Vitaliteit Groep initiatiefneemster van de camapagne Check Je Vitaliteit.


Banner5 Opleiding Vitaliteit Expert VGNL yellow

Vitaliteit Experts kunnen werkzaam zijn in meer dan 30 beroepsgroepen binnen de IGZ+ (zie onderstaand overizcht). Van arts tot financieel adviseur, van coach tot psychiater, van logopedist tot mediator.

Wil jij (als zelftsandig professional) meer weten over de mogelijkheden om Vitaliteit Expert te worden, ga dan naar 
www.vitaliteitgroep.nl voor informatie over de opleidingen en workshops of klik op onderstaande afbeelding.

Word ZZP-Partner of Vitaliteit Expert, de toekomst binnen gezondheidszorg nu al in jouw praktijk of organisatie.


20180225 Beroepen ZZP Partner en Vitaliteit Expert DEF

Vind hier onze Vitaliteit Experts in   Midden NL   |   Noord NL |   Randstad
Je kunt uiteraard kennismaken met deze IGZ+ professionals.
Nieuwsgierig geworden?
 20180317 IGZ doe de gratis test button ALLE LEEFTIJDEN Basis 007A oranje def

Lees verder op deze site of doe direct de gratis IGZ+ TEST | JUNIOR, ADULT of SENIOR*

Klik op het IGZ+ logo. 
Gezondheidsklachten: meer dan gezondheid alleen. Voorkomen is beter dan genezen!  

.


Banner Samenwerken met de Vitaliteit Groep basis5 website


Samenwerken als zelfstandig professional? Word ZZP-Partner of volg één van de opleidingen van Vitaliteit Groep NL

 Meer weten over de Vitaliteitfactor? Klik op één van de buttons:

  Knop 001 Mentaal Knop 001 FYSIEK Knop 001 Omgeving  Knop 001 Vitaliteit Expert  Knop 001 0 18 JAAR Knop 001 18 65 JAAR Knop 001 65 PLUS 

* De gratis IGZ+ TEST is een digitale vragenlijst, volstrekt anoniem en geeft een indicatie van jouw vitaliteit.  Jouw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan voor het vaststellen van jouw vitaliteit. Nieuw in 2018 zijn de 3 versies, Junior 8-18 jaar, Adult 18-65 jaar en Senior 65 plus