Basis5 Fysiek lichamelijke klachten vrouw hoofdpijn basis 900x500 campagne VERSIE 002A


S T R E S S: 
OORZAAK LICHAMELIJKE KLACHTEN | VOORKOM STRESS | CHECK JE VITALITEIT

Wat is Integrale Gezondheidszorg Plus, dat is de vraag. Uw gezondheid is niet alleen uw fysieke (lichamelijke) gesteldheid. Vaak hebben mensen, zo'n 1 miljoen per jaar, ook last van mentale (psychische) klachten. Deze klachten worden in Nederland nog steeds apart bekeken. De gezondheidszorg is symptoom- (gevolg-)gericht en niet oorzaakgericht. Samenwerking met complementaire (aanvullende) dienstverlening, voor van invloed zijnde omgevingsfactoren, met de gezondheidszorg is ook nog ver te zoeken. 


De Vitaliteit Groep Nederland is de eerste organisatie, die samen met Stichting IGZ+ de 3 sectoren met elkaar in verband heeft gebracht en daarvoor een universeel intake-instrument heeft ontwikkeld: de Vitaliteitfactor. Jouw vitaliteit is allesbepalend hoe jij jouw klachten ervaart, er mee omgaat en hoe jij herstelt van deze klachten (wanneer dit medisch mogelijk is).Banner Stress Thuis of op het werk vrouw hoofd tegen de muur 001AIntegrale Gezondheidszorg Plus bestaat uit 3 sectoren, factoren of elementen te weten: fysieke gezondheid, mentale gezondheid en je omgevingsfactoren. Alle drie de elementen hebben een onderlinge wisselwerking. Daarom onderstaande definitie:

Definitie Vitaliteit Check Je Vitaliteit Vitaliteit Expert

 

Voorbeeld: Je hebt een auto-ongeluk gehad buiten jouw schuld. Een auto van links gaf je geen voorrang. Je zag de auto niet aankomen. Gelukkig alleen schade aan de auto en ogenschijnlijk wat kleine lichamelijke ongemakken. De nachten na het ongeluk slaap je slecht, je ziet het ongeluk steeds weer voor je. Gelukkig dat het zo is afgelopen, het had wel anders kunnen zijn. Op je werk blijk je minder goed te functioneren en je hebt meer hoofdpijn dan normaal. Je besluit naar de huisarts te gaan.

Ogenschijnlijk een 'normale' situatie die regelmatig voorkomt in. Wanneer je een huisarts hebt die te weinig tijd heeft of te weinig doorvraagt, kan het zo maar gebeuren dat je langer met je klachten doorloopt dan nodig is. Met de Vitaliteitfactor wordt dit voorkomen: 201700822 Schema Vitaliteitfactor nieuw VF 2 2 Q 001FYSIEKE KLACHTEN VAN INVLOED OP MENTALE GEZONDHEID | EN ANDERSOM
Fysieke klachten hebben vaak consequenties voor je mentale gezondheid, andersom ook (zeker bij langdurige ziektes). De omgeving heeft per definitie invloed. Weten wat er kan spelen in jouw leven en wat de gevolgen kunnen zijn is dan ook belangrijk. Niet om je bang te maken, in tegendeel.

Wanneer je weet waar klachten vandaan komen, kun je er iets aan doen om te voorkomen dat ze erger worden. Je wacht tenslotte ook niet met het naar de garage gaan met je auto tot je stil komt te staan. "Voorkomen is beter dan genezen", is het motto van stichting Integrale Gezondheidszorg Plus. Ga voor maximale vitaliteit.


Meer weten over de Vitaliteitfactor? Klik op een van de buttons: Knop 001 Mentaal
Knop 001 FYSIEK Knop 001 Omgeving   
Knop 001 0 18 JAAR Knop 001 18 65 JAAR Knop 001 65 PLUS  Knop 001 Vitaliteit Expert


 

A Button Doe de IGZ TEST basis 150p MET TEKST 002

Menssana in corpore sano
(Een gezonde geest in een gezond lichaam) Banner3 Partner Vitaliteit Groep de andere weg 001
           Wilt u ook partner of sponsor worden van Stichting IGZ+ of deze campagne, neem dan contact met ons op.