20201201 Zorgverlener arts op de grond basis 001A
Een campagne van Stichting IGZ Plus & Vitaliteit Groep Nederland | Leefstijl Gezondheidszorg voor iedere NederlanderLEEFSTIJL GEZONDHEIDSZORG | VITALITEITQUOTIENT | DOE DE TESTRapport 'Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg' van stichting IGZ Plus zal jou aanspreken. Je gaat veel herkennen, van dingen die je al doet of graag zou willen doen. Een zorgverlener staat dichtbij de zorgconsument en weet daarom ook veel van de zorgconsument. Meer dan de politiek en de beleidsbepalers. De huidige gezondheidszorg is niet meer van deze tijd en moet veranderen.

Leefstijl Gezondheidszorg (LGZ) 2020-2040 
Bij het verlenen van zorg binnen de huidige gezondheidszorg staat de zorgverlener centraal. Dit zal binnen Leefstijl Gezondheidszorg niet anders zijn. De zorg wordt binnen LGZ gecombineerd, of dit nu Mentale en/of Fysieke Gezondheidszorg en complementaire hulp- en dienstverdlening is (volgens LGZ filosofie). Samenwerkende zorgverleners dus, die volgens het VitaliteitQuotiënt bepalen wat de optimale zorg is die de zorgconsument nodig heeft.

Hoe werk je nu

Je bent hulp- of dienstverlener binnen de gezondheidszorg (of daarbuiten) en werkt al dan niet met een intakegesprek en/of –formulier. Mogelijk gebruik je vaste vragenlijsten om zo snel en goed mogelijk relevante informatie over de klacht van jouw cliënt te weten te komen. Hieruit wordt een hulpvraag geformuleerd en geef je advies. Of de cliënt verder gebruik maakt van jouw diensten is aan de cliënt natuurlijk.


Veelal begeleid of behandel je op de specifieke klacht of het probleem waarmee jouw cliënt bij jou komt. Logisch. Of toch niet? Uit ervaring zul je weten dat achter een klacht veelal meer klachten of problemen schuil gaan. Deze zullen niet allemaal binnen jouw kennis- en vakgebied liggen. Je schakelt een collega uit het benodigde vakgebied in en verwijst je cliënt door. Je collega heeft zijn of haar eigen intakemethode en de cliënt kan zijn of haar verhaal opnieuw uit de doeken doen.

Het VitaliteitQuotiënt: 3 hoofdgebieden | 11 deelgebieden | universeel intake-instrument voor LGZ professionals:

20200202 Nieuwe opzet VQ in kleur en z w versie9 003 DEF

UNIVERSEEL INTAKE-INSTRUMENT | HET VITALITEITQUOTIËNT
Wat nu als je met één vragenlijst alle levensgebieden van jouw cliënt kunt (laten) uitvragen en hiermee in één klap zorgen, klachten en problemen, ook voor collega’s uit een ander vakgebied, overzichtelijk kunt weergeven? Utopie? Niet meer!

Met het VitaliteitQuotiënt (VQ) bereik je, middels een digitale vragenlijst en een gesprek van ca. 50 minuten, dat je alle relevante informatie over jouw cliënt en jouw advies in een (grotendeels geautomatiseerde) rapportage bijeen hebt. Deze rapportage is dusdanig overzichtelijk dat ook collega’s met een andere expertise in één oogopslag de klacht(en) van jouw cliënt overzien en de laatstgenoemde niet weer ‘door de molen’ hoeft.

De toekomst van Leefstijl Gezondheidszorg begint vandaag. Stichting IGZ Plus stelt dat iedere professional en elke organisatie haar cliënten en/of patiënten een gedegen LGZ advies dient te geven. De zorgconsument heeft daar recht op. Een betere, kortere en vaak snellere behandeling of begeleiding is mogelijk. Bovendien levert het vaak een besparing op van tijd en geld, zowel voor de zorgverlener als de zorgconsument.

Meer weten over het VitaliteitQuotiënt? Klik op één van de buttons:
Knop 001 Mentaal Knop 001 FYSIEK Knop 001 Omgeving  Knop 001 Vitaliteit Expert  Knop 001 0 18 JAAR Knop 001 18 65 JAAR Knop 001 65 PLUS


Nieuwsgierig geworden? 20200615 Dashboard Leefstijl Gezondheidszorg VQ gratis Test V001

Lees verder op deze site of doe direct de
gratis 
VQ TEST | JUNIOR, ADULT of SENIOR*
Klik op het logo hiernaast


VITALITEIT & LEEFSTIJL & GEZONDHEID
De Nieuwe Norm in Gezondheidszorg
Professionals die met mensen werken, werken met het VitaliteitQuotiënt

Universeel intake-instrument voor Leefstijl Gezondheidszorg (klik op onderstaande afbeelding voor info)


20200202 Banner VGNL Kennis andere sites 880p V2 002 
* De gratis VQ TEST is een digitale vragenlijst, volstrekt anoniem en geeft een indicatie van jouw vitaliteit. Jouw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan voor het vaststellen van jouw vitaliteit. Nieuw zijn de 3 versies: Junior 8-18 jaar, Adult 18-65 jaar en Senior 65+.