20190301 Zorgverlener Ook stress op het werk 002 DNR


DE NIEUWE REALITEIT | OOK (OF JUIST) EEN ZORGVERLENER IS KWETSBAAR | DOE DE TESTJe bent hulp- of dienstverlener binnen Integrale Gezondheidszorg PLus (IGZ
+) en werkt al dan niet met een intakegesprek en/of –formulier. Mogelijk gebruik je vaste vragenlijsten om zo snel en goed mogelijk relevante informatie over de klacht van jouw cliënt te weten te komen. Hieruit wordt een hulpvraag geformuleerd en geef je advies. Of de cliënt verder gebruik maakt van jouw diensten is aan de cliënt natuurlijk.


Veelal begeleid of behandel je op de specifieke klacht of het probleem waarmee jouw cliënt bij jou komt. Logisch. Of toch niet? Uit ervaring zal je weten dat achter een klacht veelal meer klachten of problemen schuil gaan. Deze zullen niet allemaal binnen jouw kennis- en vakgebied liggen. Je schakelt een collega uit het benodigde vakgebied in en verwijst je cliënt door. Je collega heeft zijn of haar eigen intakemethode en de cliënt kan zijn of haar verhaal opnieuw uit de doeken doen.

De Vitaliteitfactor: 3 hoofdsectoren | 11 levensgebieden | universeel intake-instrument voor IGZ+ professionals:


20180901 Schema Vitaliteitfactor z w DEF

UNIVERSEEL INTAKE-INSTRUMENT | DE VITALITEITFACTOR
Wat nu als je met één vragenlijst alle levensgebieden van jouw cliënt kunt (laten) uitvragen en hiermee in één klap zorgen, klachten en problemen, ook voor collega’s uit een ander vakgebied, overzichtelijk kunt weergeven?
Utopie? Niet meer!

Met de Vitaliteitfactor bereik je, middels een digitale vragenlijst en een gesprek van ca. 50 minuten, dat je alle relevante informatie over jouw cliënt en jouw advies in een (grotendeels geautomatiseerde) rapportage bijeen hebt. Deze rapportage is dusdanig overzichtelijk dat ook collega’s met een andere expertise in één oogopslag de klacht van jouw cliënt overzien en de laatstgenoemde niet weer ‘door de molen’ hoeft.

De toekomst van Integrale Gezondheidszorg Plus begint vandaag. Stichting IGZ+ stelt dat iedere professional en elke organisatie haar cliënten en/of patiënten een gedegen IGZ+ advies dient te geven. De zorgconsument heeft daar recht op. Een betere, kortere en vaak snellere behandeling of begeleiding is mogelijk. Bovendien levert het vaak een besparing op van tijd en geld, zowel voor de zorgverlener als de zorgconsument.


Banner Stress Thuis of op het werk man laptop Jouw Gezondheid 001

STRESS THUIS OF OP HET WERK | DENK AAN JEZELF

Zoals de afbeelding weergeeft, werken in de IGZ+ is niet zonder stress. Het mooie van werken met de Vitaliteitfactor is dat jij ook meer aan jezelf gaat denken. Kan ik mijn werk anders aanpakken of neem ik de stress van thuis mee naar mijn werk (of andersom)? Dus niet alleen voor jouw cliënten of patiënten. Jij bent tenslotte naast zorgverlener zelf ook zorgconsument. Voorkom ziekteverzuim en gebruik de Vitaliteitfactor preventief, ook voor jezelf! Nieuwsgierig geworden? 0 20190322 Logo IGZ gratis test arrow def

Lees verder op deze site of doe direct de gratis
IGZ+ TEST | 
JUNIOR, ADULT of SENIOR*

Klik op het logo van de IGZ+ TESTGezondheidsklachten: meer dan gezondheid alleen. 
JOUW GEZONDHEID, JOUW BELANG!

Professionals die met mensen werken, werken met de Vitaliteitfactor (IGZ+)       (klik op onderstaande afbeelding voor info)


0 20190321 Banner Opleiding Vitaliteit Expert andere sites 001Meer weten over de Vitaliteitfactor? Klik op één van de buttons:

Knop 001 Mentaal Knop 001 FYSIEK Knop 001 Omgeving  Knop 001 Vitaliteit Expert  Knop 001 0 18 JAAR Knop 001 18 65 JAAR Knop 001 65 PLUS
* De gratis IGZ+ TEST is een digitale vragenlijst, volstrekt anoniem en geeft een indicatie van jouw vitaliteit.  Jouw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan voor het vaststellen van jouw vitaliteit. Nieuw zijn de 3 versies: Junior 8-18 jaar, Adult 18-65 jaar en Senior 65 plus.