A Kop foto IGZ ZORGVERLENER Check Je Vitaliteit BASIS2 VERSIE 002


De IGZ+ zorgverlener ben jij | Gezondheidsklachten: meer dan gezondheid alleen | Doe de testJe bent hulp- of dienstverlener binnen Integrale Gezondheidszorg PLus (IGZ
+) en werkt al dan niet met een intakegesprek en/of –formulier. Mogelijk gebruik je vaste vragenlijsten om zo snel en goed mogelijk relevante informatie over de klacht van jouw cliënt te weten te komen. Hieruit wordt een hulpvraag geformuleerd en geef je advies. Of de cliënt verder gebruik maakt van jouw diensten is aan de cliënt natuurlijk.


Veelal begeleid of behandel je op de specifieke klacht of het probleem waarmee jouw cliënt bij jou komt. Logisch. Of toch niet? Uit ervaring zal je weten dat achter een klacht veelal meer klachten of problemen schuil gaan. Deze zullen niet allemaal binnen jouw kennis en vakgebied liggen. Je schakelt een collega in uit het benodigde vakgebied en verwijst je cliënt door. Je collega heeft zijn of haar eigen intakemethode en de cliënt kan zijn of haar verhaal opnieuw uit de doeken doen.

De Vitaliteitfactor: 3 hoofdsectoren | 11 levensgebieden | universeel intake-instrument voor IGZ+ professionals:


20180222 Schema Vitaliteitfactor VF0301Q def

UNIVERSEEL INTAKE-INSTRUMENT | DE VITALITEITFACTOR
Wat nu als je met één vragenlijst alle levensgebieden van jouw cliënt kunt (laten) uitvragen en hiermee in één klap zorgen, klachten en problemen, ook voor collega’s uit een ander vakgebied, overzichtelijk kunt weergeven?
Utopie? Niet meer!

Met de Vitaliteitfactor bereik je, middels een digitale vragenlijst en een gesprek van ca. 50 minuten, dat je alle relevante informatie over jouw cliënt en jouw advies in een (grootdeels geautomatiseerde) rapportage bijeen hebt. Deze rapportage is dusdanig overzichtelijk dat ook collega’s met een andere expertise in één oogopslag de klacht van jouw cliënt overzien en de laatstgenoemde niet weer ‘door de molen’ hoeft.

De toekomst van Integrale Gezondheidszorg Plus begint vandaag. Stichting IGZ+ stelt dat elke professional of organisatie haar cliënten en/of patiënten een gedegen IGZ+ advies dient te geven. De zorgconsument heeft daar recht op.  Een betere, kortere en vaak snellere behandeling of begeleiding is mogelijk. Bovendien levert het vaak een besparing op van tijd en geld, zowel voor de zorgverlener als de zorgconsument.


Banner2 Stress Thuis of op het werk man laptop 002A


STRESS THUIS OF OP HET WERK | DENK AAN JEZELF

Zoals de afbeelding weergeeft, werken in de IGZ+ is niet zonder stress. Het mooie van werken met de Vitaliteitfactor is dat jij ook meer aan jezelf gaat denken. Kan ik mijn werk anders aanpakken of neem ik de stress van thuis mee naar mijn werk (of andersom)? De opleiding tot Vitaliteit Expert, niet alleen voor jouw cliënten of patiënten. Jij bent tenslotte naast zorgverlener zelf ook zorgconsument. Voorkom ziekteverzuim!Nieuwsgierig geworden?
 20180317 IGZ doe de gratis test button ALLE LEEFTIJDEN Basis 007A oranje def

Lees verder op deze site of doe direct de gratis IGZ+ TEST | JUNIOR, ADULT of SENIOR*

Klik op het IGZ+ logo. 
Gezondheidsklachten: meer dan gezondheid alleen. Voorkomen is beter dan genezen!
  

.


Banner Samenwerken met de Vitaliteit Groep basis5 website


Samenwerken als zelfstandig professional? Word ZZP-Partner of volg één van de opleidingen van  Vitaliteit Groep Nederland
 
Meer weten over de Vitaliteitfactor? Klik op één van de buttons:

  Knop 001 Mentaal Knop 001 FYSIEK Knop 001 Omgeving  Knop 001 Vitaliteit Expert  Knop 001 0 18 JAAR Knop 001 18 65 JAAR Knop 001 65 PLUS 


*
 De gratis IGZ+ TEST is een digitale vragenlijst, volstrekt anoniem en geeft een indicatie van jouw vitaliteit.  
Jouw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan voor het vaststellen van jouw vitaliteit. Nieuw in 2018 zijn de 3 versies, Junior 8-18 jaar, Adult 18-65 jaar en Senior 65 plus