Basis2A Zorgverlener Ook stress op het werk 900x500 versie 002


S T R E S S THUIS OF OP HET WERK | VOORKOM HET BIJ UZELF EN UW CLIENTEN | CHECK JE VITALITEIT

U bent hulp- of dienstverlener binnen Integrale Gezondheidszorg PLus (IGZ+) en werkt al dan niet met een intakegesprek en/of –formulier. Mogelijk gebruikt u vaste vragenlijsten om zo snel en goed mogelijk relevante informatie over de klacht van uw cliënt te weten te komen. Hieruit wordt een hulpvraag geformuleerd en geeft u advies. Of de cliënt verder gebruik maakt van uw diensten is aan de cliënt natuurlijk.


Veelal begeleidt of behandelt u op de specifieke klacht of het probleem waarmee uw cliënt bij u komt. Logisch. Of toch niet? Uit ervaring zult u weten dat achter een klacht veelal meer klachten of problemen schuil gaan. Deze zullen niet allemaal binnen uw kennis en vakgebied liggen. U schakelt een collega in uit het benodigde vakgebied en verwijst uw cliënt door. Uw collega heeft zijn of haar eigen intakemethode en de cliënt kan zijn of haar verhaal opnieuw uit de doeken doen.

De Vitaliteitfactor: 3 hoofdsectoren | 11 levensgebieden | universeel intake-instrument voor IGZ+ professionals:


201700822 Schema Vitaliteitfactor nieuw VF 2 2 Q 001


UNIVERSEEL INTAKE-INSTRUMENT | DE VITALITEITFACTOR
Wat nu als u met één vragenlijst alle levensgebieden van uw cliënt kunt (laten) uitvragen en hiermee in één klap zorgen, klachten en problemen, ook voor collega’s uit een ander vakgebied, overzichtelijk kunt weergeven? Utopie? Niet meer!

Met de Vitaliteitfactor bereikt u, middels een digitale vragenlijst en een gesprek van 50 minuten, dat u alle relevante informatie over uw cliënt en uw advies in een (grootdeels geautomatiseerde) rapportage bijeen heeft. Deze rapportage is dusdanig overzichtelijk dat ook collega’s met een andere expertise in één oogopslag de klacht van uw cliënt overzien en de laatstgenoemde niet weer ‘door de molen’ hoeft.

De toekomst van Integrale Gezondheidszorg Plus begint vandaag. Stichting IGZ+ stelt dat elke professional of organisatie haar cliënten en/of patiënten een gedegen IGZ+ advies dient te geven. De zorgconsument heeft daar recht op.  Een betere, kortere en vaak snellere behandeling of begeleiding is mogelijk. Bovendien levert het vaak een besparing op van tijd en geld, zowel voor de zorgverlener als de zorgconsument.Banner2 Stress Thuis of op het werk man laptop 002ASTRESS THUIS OF OP HET WERK | DENK AAN UZELF

Zoals de afbeelding weergeeft, werken in de IGZ+ is niet zonder stress. Het mooie van werken met de Vitaliteitfactor is dat u ook meer aan u zelf gaat denken. Kan ik mijn werk anders aanpakken of neem ik de stress van thuis mee naar mijn werk (of andersom). De opleiding tot Vitaliteit Expert, niet alleen voor uw cliënten of patiënten. U bent tenslotte naast zorgverlener zelf ook zorgconsument. Voorkom ziekteverzuim!

Eerst kennismaken met de Vitaliteitfactor? Doe de gratis IGZ+ TEST
 
Meer weten over de Vitaliteitfactor? Klik op een van de buttons:


 Knop 001 Mentaal 
Knop 001 FYSIEK Knop 001 Omgeving  Knop 001 0 18 JAAR Knop 001 18 65 JAAR Knop 001 65 PLUS   Knop 001 Vitaliteit Expert 
A Button Doe de IGZ TEST basis 150p MET TEKST 002
Mens sana in corpore sano(
(Een gezonde geest in een gezond lichaam)
 Banner3 Partner Vitaliteit Groep de andere weg 001
Wilt u ook partner of sponsor worden van stichting IGZof deze campagne, neem dan contact met ons op.