20201201 Check Je Vitaliteit De zorgconsument ben jij doe de test 001
Een campagne van Stichting IGZ Plus & Vitaliteit Groep Nederland | Leefstijl Gezondheidszorg voor iedere NederlanderLEEFSTIJL GEZONDHEIDSZORG | VITALITEITQUOTIENT | DOE DE VQ TESTJIJ en IK ... en ruim 17 miljoen andere Nederlanders zijn zorgconsumenten. Iedere Nederlander is een individu en heeft recht op zorg volgens het zorgstelsel. Sommigen al als baby, denk aan de kraamzorg en het consultatiebureau, sommigen wanneer zij oud zijn (bejaardenzorg). Niemand ontkomt aan een zekere vorm van zorg, zeker niet volgens de definitie van Leefstijl Gezondheidszorg (LGZ). Gezondheidsklachten ziijn meer dan gezondheid alleen. Op de pagina's Mentaal, Fysiek en Omgeving kun je hier meer over lezen. 

Werkend, werkzoekend, studerend, gepensioneerd, huisvrouw/-man, jong of oud of er tussen in; allemaal willen wij een zo hoog mogelijk kwaliteit van leven. In de drukte van alledag zijn wij daar over het algemeen niet of nauwelijks mee bezig.Totdat er een ‘kink in de kabel’ komt; jij, je partner of jouw kind wordt (lichamelijk) ziek of krijgt te maken met psychische klachten, stress, burn-out, depressie, je kind heeft een ontwikkelingsachterstand of is er sprake van (echt-)scheiding.

Dit heeft zijn weerslag op het hele gezin, vaak inclusief grootouder(s), en kan bij alle betrokkenen leiden tot psychische en/of lichamelijke klachten. Ook kan het de sociale en/of maatschappelijke en financiële omstandigheden van jou en/of je kind nadelig beïnvloeden.
 


20200202 Manifest Banner Think out of the Box V2 002

Waarom ben jij zorgconsument?
Zorgconsument is voor veel mensen een beladen woord door de marktwerking in de gezondheidszorg. Feit blijft, van jong tot oud zijn wij zorgconsument. Van de wieg tot het graf is zorg in allerlei vormen nodig. Van de verloskundige, de huisarts, tot de verzorgende in het verzorgingshuis. Als zorgconsument heb jij recht op de beste zorg tegen een goede prijs. Leefstijl Gezondheidszorg staat voor complete zorg voor mensen van alle leeftijden. Binnen deze site geven wij voorbeelden van hoe het nu gaat en hoe het zou moeten gaan in de gezondheidzorg.


20200202 Nieuwe opzet VQ in kleur en z w versie9 003 DEFZoals aan het begin van deze pagina aangegeven; wij willen een prettig leven. Wanneer het misgaat, is het belangrijk te weten wat de oorzaken zijn, zowel bij kinderen, volwassenen als ouderen. De gezondheidszorg is nu nog (teveel) gevolgbestrijdend gericht. Dit kan leiden tot onvolledige behandeling of begeleiding met als gevolg herhaling van klachten, doordat oorzaken niet worden aangepakt. Met behulp van het VitaliteitQuotiënt komt de oorzaak aan het licht en kan deze oorzaak (of de oorzaken) worden aangepakt.

Het VitaliteitQuotiënt voor alle leeftijden:

VitaliteitQuotiënt (VQ) JUNIOR van 8 - 18 jaar
- VitaliteitQuotiënt (VQ)  ADULT  van 18 - 65 jaar
- VitaliteitQuotiënt (VQ) SENIOR 65 jaar en ouder

Klik op één van de links (of één van de buttons) en ga naar de pagina over jouw VitaliteitQuotiënt met voorbeelden uit de praktijk. Via deze pagina's kun je ook doorklikken naar de test die bij jou past.


Knop 001 Mentaal Knop 001 FYSIEK Knop 001 Omgeving  Knop 001 Vitaliteit Expert  Knop 001 0 18 JAAR Knop 001 18 65 JAAR Knop 001 65 PLUSNieuwsgierig geworden? 20200615 Dashboard Leefstijl Gezondheidszorg VQ gratis Test V001

Lees verder op deze site of doe direct de 
gratis 
VQ TEST | 
JUNIOR, ADULT of SENIOR*
Klik op het logo van de VQ Vitaliteit TEST


VITALITEIT & LEEFSTIJL & GEZONDHEID
De Nieuwe Norm in Gezondheidszorg 
Professionals die met mensen werken, werken met het VitaliteitQuotiënt 
Universeel intake-instrument voor Leefstijl Gezondheidszorg | www.vitaliteitgroep.nl


20200615 Check Je Vitaliteit Campagne Egg and Hammer Banner 003


* De gratis VQ TEST is een digitale vragenlijst, volstrekt anoniem en geeft een indicatie van jouw vitaliteit. Jouw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan voor het vaststellen van jouw vitaliteit. Nieuw zijn de 3 versies: Junior 8-18 jaar, Adult 18-65 jaar en Senior 65+.